Bemutatkozik az új honlapunk!


Kedves Látogató!

Engedd meg, hogy bemutassam a megújult honlapunkat és annak vadi új funkcióit.

Megújult főoldalunkon a legaktuálisabb programjainkhoz és eseményeinkhez található gyors elérés, illetve egy kis beharangozó.

Eseményeink oldalunkon az előttünk álló és/vagy legutóbbi rendezvényeinkről olvashatsz részleteket, beszámolókat. Itt igyekszünk megosztani a legtöbb aktuális információt mindenkivel!

Rólunk menüpontban és ennek aloldalain mutatkozunk be, illetve mutatjuk be névadónkat, Dr. Kresz Máriát.

Oktatás menüpontban találhatóak felnőtt tanfolyamaink, kurzusaink, szakmai továbbképzéseink általános tájékoztatói. Úgy, mint a fazekas OKJ-s tanfolyam vagy a Játszóházvezetői képzés leírása is.

Programok menüpont alatt találhatóak a gyerekeknek vagy csoportoknak szánt foglalkozásaink, mint a gyerektáborok és a gyerekeknek szóló agyagozós / fazekas szakkör is!

Hallgatóknak menüpont eléréséhez regisztráció szükséges, itt hallgatóinknak fontos dokumentumokat, órarendeket és számukra fontos információkat osztunk meg.

Galéria menüpont alatt eseményeinkhez és életünkhöz kötődő albumokat láthatsz.

Jelentkezés menüpontunk alapvetően az eseménynaptárunkat takarja, illetve alpontjaiban lehet jelentkezni valamennyi programunkra és eseményünkre (Például a tanóra kiegészítő foglalkozásokra, szülinapi / csapatépítő rendezvényekre, gyerektáborokra)

Kapcsolat menüpontunkban pedig az alapítvány alapvető információit és elérhetőségeit lehet megtalálni.

Kérjük, ha ezek után van még kérdés, akkor ne habozz kérdezni bennünket bátran.

Üdvözlettel,

Csupor Bernát Aba

operatív vezető


113 megtekintés0 hozzászólás