In memoriam Csupor IstvánFájdalommal és szeretettel a szívünkben tudatjuk mindenkivel, aki ismerte és szerette, hogy a Dr. Kresz Mária Alapítvány alapítója, Csupor István, életének 68. évében eltávozott közülünk. Emlékét tisztelettel őrizzük munkánk során, amelyet elválaszthatatlanul áthat szellemisége és nagyszerű személyisége. A Dr. Kresz Mária Alapítvány munkatársai


Búcsúzni a család emléksoraival szeretnénk: "Mély fájdalommal tudatjuk, hogy búcsúzunk Csupor Istvántól egy fantasztikus embertől, aki 2020.12.30-án végleg megpihent. Búcsúzunk Férjtől, Édesapától, Testvértől egy kivételes kutatótól, egy káprázatos tanártól, egy tehetséges zenésztől, egy érzékeny költőtől, egy határtalan álmodozótól, akinek az álmai és fantáziája millió magként költözött mindenki szívébe, aki csak ismerhette. Ő a legtöbbünktől mást sosem kért, mint őrizzük és neveljük ezeket a magokat, és engedjük magunkban élni. Ő egy csillag volt fenn az égen. Akármikor is találkoztunk vele megláthattuk nappal is, ragyogott fenn bárkinek, aki felnézett, hogy reményt vagy utat keressen. Mindig, mindenkinek készen állt, hogy segítsen, ha kérte. És most, mikor elsötétült az ég, akkor látjuk csak meg, ismerjük fel az ő igazi fényét, ami a napvilágnál természetesnek tűnt. Kétség és szomorúság bújik a szívünkbe, hogyan neveljük a magokat, melyeket Tőle kaptunk. De az Ő tüze, fénye, vidám közös emlékeinkben, számtalan írásában és bennünk élő magokban éljen tovább! "


Szeretnénk kérni, hogy a család fájdalmát tisztelve, ne keresse senki telefonon vagy személyesen a családtagokat. Tiszteletét minden emlékező ezen az "in memoriam" oldalon róhatja le: https://www.facebook.com/csupor.istvan Köszönjük szépen!

227 megtekintés0 hozzászólás